Her finner du bøker skrevet av Loveleen Rihel Brenna

 

Bøkene hennes gir deg dypere innblikk i emner som mangfoldsledelse, likestilling og annerledeshet.

Min notatbok i mangfoldsledelse

 

Denne notatboken er skrevet for deg som ønsker å være en del av denne bevegelsen. For deg som er opptatt av å sette individet i sentrum av organisasjonen, og få frem det beste i alle gjennom god mangfoldsledelse.

Kjøp boken her

The Parable Of The Dog And The Peacock

 
"We change the leaders and the leadership of the worlds biggest decision making positions and the world itself changes. I invite you to be that change."
Kjøp boken her

Mangfoldsledelse

 
Mangfold gir konkurransefortrinn, men det forutsetter at lederen kan lede mangfoldet. Ledelse av mangfold krever ny kunnskap, innsikt og kompetanse, og i denne boken lærer du hvordan du kan bruke mangfold til verdiskaping. 
Kjøp boken her

Min annerledeshet, min styrke

 
I denne åpne og ærlige boka viser Loveleen Rihel Brenna grepene hun har tatt på veien mot selvstendighet. Hun utforsker begrepet identitet og viser hvordan hun selv har gjort to ulike kulturer til én - sin egen. 
Kjøp boken her

Manzil

 
MANZIL betyr målet på hindi og urdu, og på arabisk betyr det hjem eller hus. Denne boken handler om å nå et mål, å realisere en drøm. Det er den universelle drømmen som alle foreldre har for sine barn, eller som de ansatte i barnehagen, lærerne i skolen og skolelederen har for sine elever.
Kjøp boken her

Foredrag fra Loveleen Rihel Brenna

 

Ønsker du innblikk i hvordan mangfold kan bli en ressurs i din organisasjon, er et foredrag med Loveleen et godt utgangspunkt.

Se mer her